Netwerkbijeenkomst Meet & Eat

Blog, Evenementen, Lezing, Nieuws

‘Wanneer we samen de handen ineen slaan, kunnen we een uitdagende toekomst tegemoet…

Als de huidige economische situatie ons iets geleerd heeft, is dat het wel. We gaan een toekomst tegemoet waarin kansen, mogelijkheden en situaties steeds sneller veranderen. Wanneer ondernemers schouder aan schouder staan, kunnen we samen zoveel meer! Reden genoeg voor een netwerkbijeenkomst voor ondernemend Dedemsvaart.

LOKAAL12 organiseert een Ondernemers Meet & Eat op donderdag 4 februari, inloop vanaf 17:00 uur. En wij nodigen jou hier graag voor uit!

Tijdens deze informele netwerkbijeenkomst staat het thema ‘Ondernemer van de toekomst’ centraal. We praten met succesvolle lokale ondernemers als Sibbele OegemaJan Bloemhof en Burgemeester Peter Snijders over nieuwe kansen in een toekomst die steeds sneller verandert.

Daarnaast gaan we genieten van het meesterwerk dat Chef-kok en Reestdal specialist Daniel Poolman en kunstenaar Azat Malik voor ons bereiden. Met hun eetbaar schilderij laten zij zien wat voor bijzonders er ontstaat wanneer twee partijen hun krachten samenbundelen.

Ondernemers Meet & Eat, een uitgelezen kans om met andere ondernemers te babbelen, brainstormen en eventueel te ondernemen…

Entreekosten zijn: € 25,- (dit is inclusief een welkomstdrankje en uiteraard snijden we samen het schilderij aan, verdere consumpties zijn tegen betaling verkrijgbaar).

Opgeven voor deze netwerkbijeenkomst kan door een mail te sturen naar gea@multimedia-shop.nl.

Ap en ik hopen 4 februari samen met jou het glas te heffen op een gloednieuw succesvol jaar!

Met vriendelijke groet,

Ap en Gea van Dijk

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s